Shop | Butik

PLÅTAR

Här är alltså de tjugo bilderna vars plåtar har legat på Hugo Lindbergs advokatbyrå sedan åtminstone 1940. Dessa kommer göras i nytryck och går att beställa här.

Bilderna kommer att tryckas i en enda upplaga om 35 bilder per plåt. Varje bild kommer att förses med ett äkthetsintyg som intygar upplagans storlek samt att bilden är tryckt från originalplåten. Varje äkthetsintyg är också försett med tryckarens signatur.
Vidare Till Butiken

ARTIKLAR I GRISSLEHAMN

Nu finns för första gången en serietidning om Albert Engström.

Det är konstnären och illustratören Karin Fredriksson som tagit sig an Alberts liv och leverne. Hon har läst allt av och om Albert och på ett formidabelt och förtjusande sätt satt tänderna, eller kanske snarare ritstiftet i hela hans mångskiftande liv på ett sätt som Albert själv skulle ha älskat, det är min fasta övertygelse.
Just nu har vi hennes originalbilder till tidningen utställda i det lilla galleriet som finns på övervåningen i Engströmgården. Både utställningen och tidningen har blivit en succé. Ja, tidningarna faktiskt. Karin har tidigare gjort en tidning om konstnären Vincent van Gogh och en annan åt Stockholms Stadsmuseum om barns liv på 1600-talet. De säljer vi också under den tid som utställningen pågår (ja faktiskt året ut). Efter det har vi bara Albert kvar.
Vidare Till Butiken

ARTIKLAR I EKSJÖ

Artiklar som säljs i Eksjö
FÖRSÄLJNING i Eksjö av AE litteratur, kort, kassar, paraplyer mm sker i Museet, Ljusboden i Hult och av sällskapet i samband med läsningar, årsmötet i april samt på Eksjö Museum under Eksjö Julmarknad. Häftena säljs även i Grisslehamn.
Vidare Till Butiken